Bröllopsfotografering Teknik

Kommer att täcka ditt allra första bröllop snart? Då borde du kunna känna till dessa enkla bröllopsfotografering teknik så att du kommer att kunna ta bilder av paret som till slut kommer att bli värdefulla för alla dagar i livet. Lämna de tekniska tipsen till proffsen och koncentrera dig mer på grunderna för tillfället och arbeta dig för att bli en expertbröllopsfotograf.

1. Ställ ett möte med paret och fråga sina preferenser – Som i en karriär av företagsfält är det bäst att komma förberedd så att allt kommer att gå smidigt. Eftersom du kommer att göra dina tjänster till paret som är på väg att gifta sig, rekommenderas att du sätter upp ett möte med dem och diskuterar vilken typ av bilder de vill ta från parets skott till familjens bilder och till och med bilderna med vänner. Låt dem skapa en kortlista så att allt kommer att organiseras på bröllopsdagen.

2. Utforska området där bröllopet håller på att hållas. Det är bäst att gå till platsen för bröllopet i förväg så att du kan dra några inspirationer och veta vilka bilder du ska ta. På så sätt kan du veta var rätt vinkel för att ta en viss bild och var du kan placera paret för att ta de bästa bilderna.

3. Ta med 2 kameror – Försök så mycket som möjligt att förbereda två typer av kameror. Man bör vara den digitala SLR-kameran och den andra är en manuellt manövrerad kamera. Varför måste du stör dig själv med detta? Svaret är enkelt. Det finns vissa typer av bilder som kommer att bli bra med hjälp av DSLR och det finns också bilder som framställs särdrag endast genom att använda den manuella kameran. Varje professionell fotograf vet om detta och det är dags att du också känner till den här kunskapen.

4. Skjut varje detalj i bröllopet – Varje par vill värna om varje ögonblick av sitt bröllop så mycket som möjligt. Därför skattar de mest detaljerade snapshots av sitt bröllop än de bilder som är förorganiserad. Så var inte rädd för att ta till och med den minsta detaljerna i bröllopet från att kasta kronblad längs gången till parets enkla jittering samtidigt som de delar sina löften och till och med till barnen som springer runt korridorerna. Berätta en berättelse om bröllopet baserat på bilderna du tar och säkert kommer dessa stunder att vara värda för nygifta.

5. Fokusera på viktiga delar av bröllopet – Ta bilder på allt som symboliserar den här speciella dagen från ringarna, kostymen och till och med bröllopsklänningen. Bröllopsklänningar ska göras i perfekt detalj eftersom detta klädesplagg är mycket viktigt för bruden. Oavsett om det skulle vara bollkavaj bröllopsklänningar, ärmslut brudklänningar eller någon annan kläddesign, bara se till att du tar en pittoresk aspekt av klänningen eftersom dessa bilder säkert kommer att ingå i parets val.

6. Släng inte bort några skott som du anser som ”misstag”. Ta aldrig bort något skott som du anser som dåliga skott eftersom dessa bilder kan betyda något mer för paret än du tror. Låt paret kolla på alla bilder du har tagit efter hela ceremonin och ge dem rätt att bestämma vilka som ska placeras i albumet och vilka som inte är.

7. Njut av din tid med bröllopstäckningen och var glad hela vägen – Lite saker betyder så mycket så att du är i god disposition, särskilt på bröllopsdagen. Dina bra vibbar kommer definitivt att reflektera över de bilder du tar och det kommer slutligen att stämma på dina bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *