Hur man planerar en Justin Bieber Party

Justin-Bieber-Party-Supplies1Med 6 G hastighet, det är den hetaste fest i stan – det Justin Bieber tema part. ”Never say Never” som den gyllene stjärnan skulle säga, att samla ihop den nödvändiga parti grejer för att planera en stor umgås med denna nyaste pojken känsla som ett centralt tema. Ja faktiskt, är prinsessan part så passé att de flesta 7 -11 år gamla tweens. Om de vill fira en födelsedag, eller en ”girls night in” sleepover, eller att få alla A’s – det är Bieber feber som kommer att ta in rätt part atmosfär som kommer att göra dem och ”Du Smile” – liksom hans sång säger!

Detta är den ålder och när flickor (och pojkar också) verkligen värdesätta och ta personligt intresse i hela inredningen som en part tema – och de tar tyglarna också på att planera och genomföra. Här är en möjlighet att få de lyckliga Beliebers (eller PreBeliebers) dela med sig av sina egna Justin Bieber part idéer. Så oavsett om du är i vet om Bieb eller inte, här är ett sätt att gå in, komma med det, och vara precis i tid för en Bieber boll!

Skjuta för stjärnorna
Brukade vara att barnen ville bli astronauter, brandmän, eller lärare i mina forna dagar. I dag, de vill vara rockstjärnor eller reser reportrar som får intervjua stjärnorna. För tweens, är åtminstone chansen att vara bredvid en stjärna prime. Åtta år gammal Gabriella har frågat efter att höra Biebers första kärlekssång, ”hur kan vi bjuda in honom till vårt hus?” Och nästa fråga var, ”Vad händer om jag skickar Justin bäver en inbjudan till vårt hus?” Det är en bra fråga visar hon vet sitt protokoll, och nu kan du göra det officiellt med den fantastiska Justin Bieber inbjudningar som verkar vara ett backstage-pass! Visst, de är inte din vanliga födelsedagsfestinbjudningar, men ett minne som kan sparas, dyrbara, och pratade om. Få dem på nätet på många ställen.

Nu den spännande bubblan inte behöver brista om den verkliga Justin inte OSA, eftersom du kan få en naturlig storlek Bieber för ditt hus gäst paparazzi att skjuta. Dessa livsstora kartong utskärningar med stafflier är bilden perfekt, och dina gäster kommer säkert att älska att slå sina poser vid hans sida.

Kul och spel Justin Bieber Style
Vem har inte sett den en miljard gånger – Super Bowl 6G kommersiella, de Blurbs av Justins framträdanden på Daily Show, och alla imitationer? Använd den till max och planerar att ha gästerna göra sina egna imitationer. Tillsammans med de mer traditionella Justin Bieber parts lager, kasta in en peruk eller två, och lite kläder (att ditt lan kommer att plocka ut som de flesta som de han verkligen bär). Dela ut några Rock Star uppblåsbara mikrofoner, tillgängliga online från den nya bråttom att få ut en mängd Justin Bieber parts lager. Rockstjärnor i vardande kanske vill förbereda en rutin med en låt gjort karaoke stil eller en capella, eller helt enkelt en kostymerad pantomim. G troligen kommer att ta med egna kameror, eller till och med videokameror dessa dagar. Tilldela priser till den vackraste, den konstigaste och roligaste. Planera en Grammy för varje artist. Denna show kan konkurrera Biebs äger nya 3D hit!

Nu komma tillbaka till atmosfären och dekorationer, – lila är det reining färgen hela rikliga utbud av Justin Bieber party grejer online från plast bordsdukar till de vanliga tallrikar och koppar, servetter, banderoller, dörr affischer, tatueringar, loot väskor, och ballonger. Men du kan hitta några stora debatter om de lila verser blå – och sanningen om favoriter kan finnas i 2 eller 3 lättillgängliga billiga pocketböcker på nätet som ”Justin Bieber: The Fever!” allt om hans 16-årsdag Mars 2010, med foton, hans dejting info, och mer, eller, ”Justin Bieber Få Scoop” med massor av bio fakta och foton. Dessa böcker kan också hjälpa till med fler personalizedBieber partispelidéer, annat än att sätta på läppstift och plantera kyssar på naturlig storlek affisch av honom! Det här är Justin Bieber, trots allt, en konstnärlig och kreativ ikon, så varför inte fortsätta på ett kreativt sätt. De tweens kan njuta av att planera en en scen skit heter, ett möte med Justin, ensam eller i grupp. Förhoppningsvis, du eller någon kan video och säkert fotografera för stora minnen för att sätta i en goody bag. I detta firande kanske du vill ha mer än bara en goody bag, men en kylväska Bieber hänger för varje gäst.

Lämna det till Bieber
Skratta inte, men det är riktigt snyggt 300 bit affisch storlek Justin Bieber pussel tillgängliga, och vid denna ålder en viskning från det förflutna med pusselbitar kan vara ett dugg. Det finns en bild av honom i ett pussel, (kanske i en ”feber”), om att ta av sig sin skjorta, och i ett annat pussel han stirrar rakt in i betraktarens ögon. Antingen en av dessa (och några andra val också) är tillgängliga på nätet. Och, de kan gå in i kassar för att ta hem.

För en tillfällig sitta ner nu, kan du ordna en omgång ”gissa hur många ord i Justin Biebers namn.” Word generator på nätet kan hjälpa dig att skriva ut hela listan på nästan 500.

Att lägga in lite av ”gör-det-själv” konsten att spetsa till idéer part för en ta hem pärla, kanske du vill beställa något trevligt storlek, 42 tums spränga rockstjärna gitarrer. Dessa kan vara utformade och inredda med permanent markörer eller stick på ädelstenar.

Hur är det här för en annan Bieber-licious sällskapsspel idé: ”Vad finns i namn?” De flesta alla har inte bara deras förnamn i dag, men deras e-namn, deras avatar namn, och de namn som de kanske gillar att kalla sig. Tydligen Justin har rapporterats kontroll i Motell under namnet Chandler Bing. Vad är omröstningen om detta, och vad är några andra möjligheter för honom? (Eller för din egen hemliga kändis namn!)

Ha kakan och JB också!

Oavsett om denna händelse är en födelsedagsfest eller annan fest, måste du ha godis och sötsaker. För en mitt tårta kan du få ätbara kaka glasyr föreställande ingen mindre än denna nyaste varm känsla. Online Justin Bieber parts lager har utbudet av varor från soppa till nötter. Sätt den på din egen hemlagad kaka. Har värdinna vet vad är detta dreamboat favorit tårta smak? Kanske något att forska!

Mikrofon muffins är alltid en vinnare. Bara använda glasstrutar i koppen sorten, topp med små muffins, frost och päls med svart strössel.

Sanningen är att i dessa tider av tvivelaktiga förebilder för våra unga flickor (och pojkar) det är inget fel med ett parti med denna fina ”boy next door”. Han är en ren-cut stor grabb. Han har dokumenterats för att ha arbetat hårt för att utveckla sina talanger och älskar för musik och instrument. Hans sätt är mild, ödmjuk och med, i sin uppsjö av framträdanden med David Letterman, Jon Stewart, Ozzy, eller bowling med Selena Gomez.

Om Justin var inte en rockstjärna och bara en Justin Jones i ditt lan klass, skulle han nog vara på ”A” lista på något parti som du planerar. Så, varför inte bjuda in honom i ditt hem med hjälp av några heta på nätet, riktigt prisvärd, måste ha Justin Bieber parts produkter!