Hur man klär upp för fester under 2014?

Semesterperioden är precis runt hörnet, och det innebär en massa fester kommer din väg! Det finns klädkoder för de olika typer av fester. Vad du bär på en julfest med familjen kommer att vara mycket annorlunda än en julfest med medarbetare. Om en av dina väninnor är att ha hennes möhippa under semesterperioden, är det en annan klädsel helt och hållet. Här är några råd som gör att du ser din bästa för alla typer av evenemang och fester denna säsong.

För familjefester, har du råd att vara bekvämare än inte. Vanligtvis är dessa sammankomster hålls på en familjemedlem hem. Detta betyder inte att dyka upp i jeans och en pyjamas topp. Om inte partiet är tema för en ”ful tröja affären” då är det fortfarande klokt att se bra ut. Istället för något fint som en långa festklänningar eller en pantsuit, kan du bära enkla byxor eller till och med jeans med en härlig stickad tröja eller långärmad skjorta. Accessorize med en pashmina halsduk. Dessa halsdukar finns i en uppsjö av färger och mönster som är säker på att matcha allt du äger. Lägg till flera armband eller armband och du är redo att tillbringa en underbar och galen kväll med din familj. Bäst av allt, kommer mormor att bli glad att du är rätt klädd.

festklanning

Se fler festklänningar med denna länk: http://www.bridesire.se/festklanningar_c411

För en möhippa, går någonting så länge du inte stjäl fokus från bruden att vara. Detta kommer att bli en fantastisk utekväll med några av dina närmaste väninnor så du vill klä den delen! Den klassiska lilla svarta är alltid ett nummer ett val. Se till att bära slang eller strumpbyxor så att du inte kommer att få för kallt. För att hålla värmen, hålla med dig en lyxig tub halsduk. Denna fantastiska tillbehör kan bäras många olika sätt, och det tar upp nästan alla rum så det är inte jobbigt att bära. Förvara dina väsentligheter nära till hands med en liten och elegant clutch väska. Dessa handväskor finns i många färger och metalliska toner så det är lätt att hitta den perfekta en för just denna kväll. Avsluta din outfit med en slarvig knut och klassiska hoop örhängen och du är redo för att dansa hela natten!

Du måste vara mer försiktig med din garderob val för ett kontor eller arbetsplats fest. Kom ihåg att dina chefer och medarbetare kommer att se dig på jobbet efteråt, så du vill vara säker på att hur du är klädd inte ändrar deras professionella åsikt om dig. Den lilla svarta kan gälla här, men se till att det inte är för kort eller visar för mycket klyvning. Se till att dina klackar inte är för höga. Ingen vill vara den som faller ner, onykter eller inte, på personalfest. Accessorize smart med ett uttalande halsband och enkla örhängen. I stället för en liten koppling handväska, bär ett kuvert koppling med mer plats för dina behov, speciellt om partiet som händer direkt efter jobbet.

Kom ihåg, semestern är en tid för nöje och fest. Med varje händelse kommer en viss klädsel. Se till att hålla lämpligt klädd för att undvika att kränka någon eller pinsamt själv.